Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den puls som ständigt slår

 

Som en vilsen fågel

med vingar tomma av kraft

som en hand som inte vill släppa

den trygghet som kärleken haft.

 

Så söker jag ditt hjärta åter

i den puls som ständigt slår

vad än du förmår mig att önska

finner hoppet alltid sitt spår.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-19 19:27



Bookmark and Share


  Änglaögon
Vackra råder om hopp och längtan.
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP