Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dick Move


There was a guy in my past.

That made a dick move towards me.

Not a god idea.

To make dick moves against me.

Cause.

I have a real long memory regarding.

Dick moves.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2016-03-19 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP