Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda sätt att tro

I de religiösa församlingarnas värld

finns de som är troende

samt

de som är troende

att endast de är rättfärdiga




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-20 15:24



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
I de religiösa församlingarna finns mest de religiösa och några få av dem är troende

samt

ingen som ens inbillar sig vara rättfärdig
Amen
2016-03-26

  Magica VIP
Precis. Slopa religioner, det skapar krig. Man kan ha sin tro ändå. Dessutom om det finns något "efter detta" så har man ingen fribiljett in i himlen bara för man är religiös ändå...
2016-03-23

  StinaJ VIP
Var och en blir salig på sin tro. Rätt eller frl, vem bestämmer det ?
2016-03-21

  soligajag_1 VIP
Ja, så är det Valter hos dessa troende!
Men VI vet alla andra att vi "tror på det vi VILL tro på"!
2016-03-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, tyvärr är det så! Bra skriftat.
2016-03-20

    Sefarge VIP
Tack för berikande
Betänkande Satir
Text.Med glimt
Bak ögat!
:)
2016-03-20

  Valter Örn VIP
Du behöver inte ta åt dig. Jag har inte haft någon speciell person i tankarna.
2016-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Du ger dig inte.
Rättfärdig är den som tagit emot Jesus Kristus.
Läs vad Bibeln säger, Valter.
T ex Johannesevangeliet 1:12
Romarbrevet 10:9-10
Apostlagärningarna 2:38

Den religiösa världen befinner jag mig inte i. Jag lämnade den när jag lämnade Svenska Kyrkan. I dag tillhör jag Guds levande, fria församling utanför alla samfund och läger (Hebréerbrevet 13:13 plus moms).


2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP