Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppa av

när livet pågår 

runtomkrng

fastän du bara vill

stanna

hoppa av

bara för en sekund

tillåt dig

stanna upp

se det du har

se det som betyder 

något




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 347 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-21 15:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Just så.. gillar
2016-04-05

  Zandor
lysande...// Zandor
2016-03-23

  Solstrale VIP
Det kallar jag klokt diktat! Stor kram!
2016-03-21

  Maria Sundelin VIP
En bra uppmaning
Kramar
2016-03-21

    ej medlem längre
Sparar dina ord fyllda av visdom.
2016-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord att tänka på när livet känns tjurigt!
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77