Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt älskande hjärta

 

Jag rör dig sakta

stillhet finner tröst

tid får förlöpa

utan vemodets röst.

 

Vind vänder steget

tålamod dövar smärta

din nakenhet känner

mitt älskande hjärta.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-21 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP