Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bli laddad

Jag vill vara

mitt i bilden

det som rör sig

där vill jag stanna

i värmen

och kärleken

som kommer in i

kropp och minne

vandrar uppåt 

till hjärnan

gör ett avtryck

som vi kan hämta

under regniga

meningslösa

kalla känslodagar

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-22 10:58



Bookmark and Share


  aol
Härligt skaldat att vilja vara nån visa här är jag,
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP