Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinter

vit, tom
mjuka, vida sjok
av luft som färdas
vaggar dig lugn, nynnar dig tårögd
varsam men dödlig
är vinden i sin enkelhet
en iskall vals, en svepande bödel

Det nakna, bultande hjärtat
i den råa stormen




Fri vers av khaleesi
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-22 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

khaleesi
khaleesi