Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slocknat liv

Idag dog det något i mig
jag dödade det
För annars hade det dödat mig
och här gäller det att äta
eller ätas

Puls, lårben, örsnibb
lugna andetag om natten
Allt detta dödade jag

Jag är självisk
jag dödade det
För annars hade det dödat mig




Fri vers av khaleesi
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-05 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

khaleesi
khaleesi