Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vill ha lättlurade killar

Han vill ha mig
men jag fattar det inte
Vad fan är hans problem?
Jag lurar honom
Jag lurar honom att jag har väldoftande hår och nära till skratt
att jag är fräsch, sexig och omtänksam
att jag är GIRLFRIEND MATERIAL
Hur går han på det?
jag fattar inte
Men jag vill i alla fall inte ha honom
om han är dum nog att gå på det




Fri vers av khaleesi
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-12 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
> Hur går han på det?

men are from mars, women are from venus?
2016-06-12
  > Nästa text
< Föregående

khaleesi
khaleesi