Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Je suis Bruxelles


Brabançonne

Dignes enfants de la Belgique
Qu’un beau délire a soulevé,
À votre élan patriotique
De grand succès sont réservés.
Restons armés que rien ne change !
Gardons la même volonté,
Et nous verrons refleurir l’Orange
Sur l’arbre de la Liberté.


Min fria tolkning av de 3 sista raderna just idag för folket i Belgien:

Med massor
av kärlek
kommer den orangea
frihetens 
vilja
segra.


Färgen orange symboliserar frihet och gemensam styrka i de flamländska länderna.






Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-22 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP