Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå igen

plötsligt börjar det ticka

högra sidans bakhuvud

så att säga

som en knackning

eller hälsning

 

 

vad den säger

vet jag inte

kanske efterdyningar

av dagens bombinformation

från Bryssel i alla media

 

vi är omgivna i vår kruka

av idel stressbesked

beskrivningar av terror

det verkar inte ha

något värdigt slut

på elände orsakade

av några sjuka sjunkande

så kallade mänskor




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-22 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP