Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort

 

Jag önskar jag kunde flyga

ut genom fönstret och upp i skyn

Släppa min tunga ömma kropp

och lämna den som ett skal på jorden

Vill vila i ingenting och allting 

Känna mjuka moln kring min hals

som smeker, inte kväver

Kunna blunda och inte behöva se igen

Sväva bort bort 

och aldrig återvända

 

 




Fri vers av Undine
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-22 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine