Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnernas prins.

Det som inte någon vet. Behöver man inte heller ställas till svars för. Så länge som lögerna. Bevaras intakta. Lojalitet. Ifrån naiva. Behövande. Kan hjälpa. Det krävs dedikation. För att hålla de inblandade. I ovetskap. I tystnad. Dubbel liv. För att du. Inte vet vilket som är ditt liv. Mitt liv. Andras liv. Spelas med. Urholkas. Förstörs. För din skull. Men. Det berör dig inte. Du är mannen. Som inte känner någon empati. För de omkring dig. Du är en prins. En högre varelse. Buga tack.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-22 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund