Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke till Brüssel

Så har det hänt igen.
Mitt flöde frös till is.
Först var det i Paris.
Det var en sorg att sörja
och nu i Belgien.

Skall mänskan lära sig?
Gror inget gott av blod;
Ett hat är inget mod.
Men allting börjar
Här mellan Dig och Mig.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 470 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-22 21:56



Bookmark and Share


  ULJO
Att världen aldrig lär sig. Hat föder hat och strid gjuter blod.


2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L