Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Regnet
torkade ut
blomman
den tog
av daga
det kom inte.

Det regnade aldrig mer.




Fri vers av Nala VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-22 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nala VIP