Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekssmide


Det var väl ändå varmt just då!
En längtan till en granrisbädd
som lockats fram i utsatt tid.

Och dagen blev vår kärleksstund
som längtan virvlat inom oss
med kramar runt vår ömhet.

Vi låg där sen med egna syner
att lyssna in släggans slag mot städet
som smed han var en man med ork.

Emellanåt han blev där tyst.
Vi hörde då ett fräsande, ett väsande
- det glödgade kyldes ner
2016-03-22 (lel)




Fri vers (Fri form) av Lennart Länk
Läst 168 gånger
Publicerad 2016-03-22 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk