Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu fäster sig våren

Nu fäster sig våren helt tänkt
så glädjefylld fram kan man tycka
och solen som spred min lycka
i väster med njutning sig sänkt

Hör upp alla rotlösa tankar
jag vänder mig åter att bo
Jag vilat i natten och vankar
och vaknar att bjuda mig ro

Vi reser med ens på ett annat sätt
från öster till väster och skymd
ett skratt i tidens ändliga rymd

Vi dansar helt glädjefyllt fram så nätt
En dans och fröjd på min egen kant
Jag trippar på tå så galant

2016-03-23 (lel)




Bunden vers (Sonett) av Lennart Länk
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-23 09:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Poeten skaldar så vackert! Tack i denna vårdag! Glad påsk till alla!
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk