Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugsmälla


smutsa inte min värld

spy inte ut din galla 

gör dig inte besvär


du är bara en fluga

surrar så irriterande

smash! du är inte längre


ditt belåtna flin utraderat

nu kan du inte besvära mer

jag kan inte se dig mer








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-23 11:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gott.
2016-03-24

  Nils-Robert
en skön omskrivning och rakt på sak i samma andetag. Bra
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP