Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medberoendets dilemma


Under en sol som aldrig värmer

du lyser med din frånvaro
en kall sol som ramar in

lämnar långa skuggor
och alltför många frågor

hur har du det
mår du bra

och kanske det viktigaste
lever du

vissheten är vass
när jag tänker på dig

och jag kan bara inte
slå ditt nummer

höra hur du har det
avståndet mellan oss

kräver sin väntan
på att du tar första steget

annars backar du
tusen mil till

saknaden är svår
längtan vissa dagar än värre

men hoppet det dör aldrig
att du en dag av fri vilja

lust och egen längtan
ringer och säger

- Hej det är jag, mamma







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-23 13:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsamt tillstånd.
2016-03-24

  thyra
Berörande ord som griper tag i mig. Tack!
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP