Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brist på knoppar.


Mogen vår

Mogna
singelkvinnor 
utan
bäst före datum 
blir hetare
än någonsin.

Deras tungor
kan

klyva ollon
när bröst
besprutas 
och
blommar ut.
 
Sexor
på sexa
via en frustrerad
hyperventil 

här gäller
först in
ett rejält
avslut.

Med porriga
stilettklackar 

trampar de
på alla slaka
kukar

när fittan
laddas om
och våren
fortfarande


är ung.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-23 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP