Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Terrorism är civilisationens spöke, de vilseleddas förvrängda bild av verkligheten och meningen med ett liv.


DEN OSANNOLIKE TERRORISTEN

Drömmare de är
som sömngångare
de bär ... drömmen
i ett vaket öga.

Att inte vilja se!
Försvinna i glömskan!
Bara ha en önskan!
Att förväntans alla lyktor,
skall bli tända ...
i ett hägrande paradis.

De letar efter ett ljus,
i ett eget skapat mörker.
Vilseledda,
av ett eget självutplånande mantra,
om inbillad frihet.





Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-23 14:49



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Viktig. Nyttig. Bra.
2016-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Två totalt osannolika terrorister hade varit Isa Quensel och Sif Ruud.
2016-03-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Mja...man blir trött på världens larm o galenskap,kliar sig i huvet å tar en siesta som katten vet är det bästa.
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP