Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsyn

 

 

hon var en präktig kvinna

nästan religiös

bakom masken var hon motsatsen

tackade aldrig nej till inviter

från män med tvivelakig karaktär

för andra framstod hon som ett helgon

om än ett helgon med glorian på sned

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-23 18:42



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
ofullkomliga är fullkomliga i sin ofullkomlighet
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP