Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnade du mig ensam

 

Jag gav dig långa tyglar

du släppte mitt tag

och dansade mig ifrån

 

du skrattade mig vilsen

bländade mina steg

och under en nydoftad morgonbris

lämnade du mig ensam.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-23 18:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sorglig...berör
2016-03-24

  Änglaögon
Saknaden känns i dina vackra rader.
2016-03-23

  Solstrale VIP
En vacker bild, en lite sorge känsla... Tack!
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP