Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tommy


Nu sitter du jävligt tyst.

Och sitter stilla i båten.

Och håller bara mycket tyst.


Då jag har återigen mött.

En av de sargade.

Som har det mycket hårdare än mig.

Mitt liv är ett paradis jämfört med detta.

Så Tommy.

Håll bara käft!




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-23 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP