Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att minnas en mattelektion



Jag minns så väl hur magistern
hytte med pekpinnen mot svarta tavlan
medan han förklarade
terminens upplägg


Vi skulle räkna med bråk




En matematiklektion på grundnivå
kan mycket väl visa sig vara
livsavgörande




Fri vers av S.Jas
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-23 22:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggfångat
2017-03-29

  Sebastian Linsér
Fyndigt! :)
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

S.Jas
S.Jas