Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google-vy från Harstena mot öster.


Skärtorsdagen går mot sitt slut





I de yttre delarna av ST ANNAS skärgård ligger de rena klipporna

Blänkande granit av vatten tvättad

Likt en hyllning till skapelsen


Skärtorsdagen går mot sitt slut

Reningsbadet fortsätter

Evinnerligen



Oavsett våra dogmer




Fri vers (Fri form) av Carl Mikael Fäldt
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-24 23:08



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Fint formulerat och vackert att använda naturen till betydelsen i denna dikt.
Passande bild som ger texten än mer målande
tankar. Tycker om denna!

2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt