Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget

Ingen dimma är upplöst utan värme
Ingen sol kan le utan ärligt trots
Inget regn kan samlas utan moln
Inget damm kan samlas utan vrå
Inga tankar är mindre värda
Inga tankar är större nog
Alla tankar är slitna loss
Alla ankare kan inte lyfta
2016-03-17 (lel)




Fri vers (Fri form) av Lennart Länk
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-25 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk