Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glimt i evighet

Du kom som ur sagan
kom en stund och vilade
som en dröm
i mitt mörkers djup
en ljusgenomstrålad
änglasyn
som en spegling av
himmelens blåa sky.

Ödet höjde handen
och slungade en amorspil
bevingande min frusna själ
med en vindvarm il.

Du kom som ur sagan
och mörkret vek ifrån min ensamhet
en glimt i evighet.

Och solen gick upp
och vinden drog
sommarljuv
ett andetag
och glitterströdd
av ljuset log
vår ödesvåg
mot ännu en dag.

Ödet höjde handen
och slungade en amorspil
bevingande min frusna själ
med en vindvarm il.

Du kom som ur sagan
och mörkret vek ifrån vår ensamhet
en glimt i evighet.




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-25 14:41



Bookmark and Share


  DominiQueen
Magnifikt vacker
2016-04-30

  Öknens Ros VIP
Denna var riktigt vacker, innerlig och öm.
2016-03-26

    ej medlem längre
Ibland får man uppleva det man kanske inte ens drömt om. Vackert diktat om denna ljuva uppenbarelse!
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same