Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar som aldrig landar

 

Nu visar dagen

sitt ljus där natten släpper

vi smeker hjärtat rent

från ånger och vilsenhet.

 

Vi ser i återkomsten

genom tårar

som aldrig landar

en framtids tillförsikt

och en kärlek som förblir.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-25 18:16



Bookmark and Share


  Änglaögon
Den nya dagen andas hopp i dina ord.
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP