Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bakom murarna...


Ensam Är Stark

27 mars 2012, 15:33

ensam är stark men känslan är kall

känner jag behöver en hjälpande hand

jag vill ju bara vara i min älskades famn

måste klara av att vara en längtande man



jag väntar tills allt blir som det borde vara

vill att du ska vara lycklig och jag tror du klarar

hitta ditt kall och fokusera på dej själv

så jag kämpar på tills hela såret läkt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 393 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-27 10:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl