Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det lustlösa

 

I det lustlösa famlar jag

i känslor bunden

reser mig för en bris av skuld 

hämtar hopp ur glimtens guld

men domnar strax

i skymningsstunden.

 

Under tidlösa tårar ingen hör

ett ensamt hjärta, slå

det ljus som faller fritt i hand

av kraft och kärleksbundna band

skall mörkna

utav tomhetssmärta, då.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-27 10:05



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En fin men så sorgsendikt. Det gör ont.
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP