Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UR LED

 

är allt

i dag

även tiden

är vriden

 

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-27 15:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En välkänd känsla nu för tiden...
2016-04-01

  Fem hjärtan VIP
Fin och berörande!
2016-03-29

  Ninananonia VIP
Berör
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP