Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitsippor

Två små vitsippor
väcker ett mycket stort hopp
Bara en förtrupp




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 453 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-27 21:34



Bookmark and Share


  rondell
Visst finns det hopp. Var ute och körde igår och fick se hela marken o dalarna var som beslöjade av vitsippor. Hänförd!!!
2016-05-05

  Jaseph
Sippan står i backarna, vänta bara!
Dikten ser att förtruppen redan kommit.
Också jag som håller så hårt på vintern
kapitulerar.
2016-03-30

  walborg
snart så ....
2016-03-27

  Monika A Mirsch VIP
Två små blåsippsknopar sänder jag dig till din fina haiku!
2016-03-27

  Bibbi VIP
Upplyftande!
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Annika J