Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku


Provhytten



Provhyttsspegeln ger
en figur som smärtsamt nog
är mitt rätta jag




Bunden vers (Haiku) av Hildegun Relefors
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-05-02 21:53



Bookmark and Share


  anneluca
Bara titeln ger ju gåshud....*S* Fyndigt
2006-05-02

  Zara VIP
*skrattar* japp..valspäcket står jag för..:P
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors