Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormens öga



I stormens öga
lugnad vilade vinden
samlade krafter




Bunden vers (Haiku) av Hildegun Relefors
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-05-02 21:55



Bookmark and Share


    HiFi
tror du är en sann naturvän med raggsockor i gummistövlar...
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors