Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mens.

Varje månad så glömmer jag
Förnekar jag
Varför jag mår som jag gör.

Ångesten.
Hatet.
Depressionen.
Smärtan som fyller mig till bristningsgränsen
Och gör mig svullen så inga kläder längre passar.

Jag vill inte ha dig här
Du gör mig bara sjuk!

Kräks
Gråter
Kräks igen.

Smärtan gör mig orörlig
Och okababel till att jobba
Eller ens fungera som människa.

Fy fan vad jag hatar det här.




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-28 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa