Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De lila klockornas mur

 

I muren växer klockor

lila sammetsklockor

de lyfter sina ögon

och ler mig emot

de doftar mig vaken

och nickar så rart.

 

Jag vandrar min dag

längs åtankens mur

hittar mig alltid igen

i sköra toners grönska

de lila klockornas mur

står mig för evigt intill.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-28 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP