Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vin



Vinglasets dryck
hämtad från främmande land
skänker välbehag




Bunden vers (Haiku) av Hildegun Relefors
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-05-02 22:14



Bookmark and Share


    HiFi
ja, tänk så långt vi kan fara och hämta frid till själen....
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors