Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De två öarna



Det fanns en gång två öar

En ö där kärleken rådde

En ö där hatet härskade

Havet däremellan

Förenade och separerade

Ty havet var rädslan

Den fruktande och

Den förenande

Tiderna förändrades

Tekniken utvecklades

Broar byggdes

Mentaliteten polariserades

Nu vet ingen

Vad som skiljes dessa öar åt

Människor väljer att hata av kärlek

Och älska med hat

Inte undra på att vi är vilsna

Fångar på havet

Där rädslan förenar

Separerar





Fri vers (Fri form) av Sebastian Linsér
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-29 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Linsér
Sebastian Linsér