Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtids(t)ro

Blicken mot en horisont av guld
Bris av salt - vind med visioner
Skepp i flera hundratal
Starka tag om årorna

Motvind rår inte på beslutsamhet
Vi delar en samhörighet
Det är vår färd på floden
Överallt på jorden

Värmen smeker på nattens kyla
Där det en gång skugga var
Växer grönska utan kval

Vi lämnar härd och hem
Med vind i våra segel
Vi ror för varandra
Ingen lämnas kvar

Mörkret infaller
Stjärnorna tänds
Vi sluter våra ögon när...
... Havet vaggar oss till ro




Fri vers (Fri form) av Sebastian Linsér
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-10 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Linsér
Sebastian Linsér