Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öken

Låt en oas av grönska gro i mitt gråa öken av apati
Där vi kan luta oss tillbaka

Ibland är du inom räckhåll
Ibland är du som en hägring
Därifrån jag sitter
På berget

Jag dör av törst
Och ändå..
Trampar jag vatten

Fann en skatt i min mörka grotta som kallas själ
Girig på lycka som jag var, urholkade jag mig själv

Ingen stam sörjer mig
Fullkomligt osedd
Och den ende kvinnan som berört mig
Är sedan länge gone!

Sjunker ibland i så mörka tankar
Att till och med döden
Tycks vara ett sunt alternativ

Så låt en oas av grönska gro
I mitt gråa öken av apati







Fri vers av Sebastian Linsér
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-20 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Linsér
Sebastian Linsér