Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden väntade runt hörnet

 

Han stod vid kanten

av mörkrets hemlighet

och stirrade in i askan

av ett liv

ur ett eko

darrade sig en ton av längtan

genom natten

vinden väntade runt hörnet…   




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-29 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP