Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort om vårkänslor - Amour står redo?


Kom och ge mig av din amour en dutt

 

Amors pilar står redo,

min kärleksaura blänker

Tar dig här och nu,

min blomstrande själ

så mycket kärlek skänker

Du min speciella snutteplutt

Kom och ge mig av din amour en dutt

Se mig i ögonen och kyss mig så ömt

Håll om mig med den kärlek

som jag så länge om drömt

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-29 17:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gullig, härlig, underbar är kärleken och din dikt.

Med leende ögon ger jag dig en applåd.

Tack
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale