Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feminist bitch.

Feminist.
Men du kallar mig för bitch
för att att du inte förstår innebörden
av att behandla dina medmänniskor med respekt.

Feminist.
Jag är inte din jävla bitch.
Tänk efter innan du pratar,
jag fick lära mig det redan på dagis men din mentala nivå
kanske inte är mer avancerad än så.

Feminist.
Jag är en bitch,
när det behövs.
Typ som när din mun öppnas och spyr ut
Sexistiskt
Rasistiskt
Jävla skit.




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 360 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-29 19:49



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Folk växer inte upp och blir mogna nu för tiden och det berör generationen upp till 60 år faktiskt pga att de blivit för bortskämda av den tidigare föräldragenerationen så de har inte behövt ta tillräckligt ansvar.
2016-04-07

  Zandor
högt och lågt men ändå granskande........// Zandor
2016-04-01

  KYREUS of Sweden
Klartext!
2016-04-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
mer feminist bitchighet behövs!
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa