Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM SOLEN LÄNGTAR

 

Som solen längtar
varje dag
att få smälta i sitt hav
så längtar även jag
Att så bli ett med dej
att gömmas
helt omsluten av din famn

Som solen
ej hör stormen då
vill jag ock
bortom orden stå
Det vore fel
att tala se
Att känna
är att rätt förstå

som solen längtar
längtar jag

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-30 12:26



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fängslande om längtan
2016-04-03

  Ninananonia VIP
Fin längtan...
2016-04-03

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert och längtansfullt...
2016-04-01

    Dan Myrbeck
Fin!
2016-03-30

  stig wikman
UNDERBART
VACKERT.

KRAM FRÅN SW.
2016-03-30

  ULJO
En helt underbar text om längtan
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP