Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självinsikt

Efter en lång vandring
ser man vägar och kors
som passerats.

Det har stundtals gjort
ont i kropp och själ.
De goda stunderna har
haft sin tid, liksom det
som smärtat till slut
ebbat ut.

Läxorna och lärdomarna
har givit mig insikten att
inget varar för evigt.

Jag är tacksam för de speglingar
jag fått kring mina rädslor.
Utsatt mig för att bli övergiven,
bortvald.
Har aldrig kompromissat bort
min själs värdighet för att någon
annan ska trampa på mig.

De som övergav, valde bort
hade sina erfarenheter att
göra.

Kalla det karma...

Yttre bekräftelse är kortvarig
inre bekräftelse varar för evigt.

Älska din styrka och ditt mod
att vara människa i en värld
där ytan och det yttre blivit
viktigare än kärleken till LIVET!









Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-31 09:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Öppet och starkt
2016-04-01

  M:tin
Så sant skrivet!!!!!!
2016-03-31

    ej medlem längre
Fantastiskt skrivet...insikter...narcissism och självbekräftelse på bekostnad av andra finns överallt...tyvärr
2016-03-31

    ej medlem längre
Visst är det så "inget varar för evigt" oavsett om det gott eller mindre gott.
Tycker om din så fint framförda insikt!
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP