Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk som vatten

 

 

 

genomskinlig 

du brydde dig inte ens om

att dölja ditt ansikte

orden var ditt vapen

jag hann inte ens ducka

blev träffad i bröstet

hjärtat blödde

vad skulle jag göra?

skadan var rcdan skedd

du log och skrattade

åt min tafatthet

ännu en trofe'

jag tror inte längre

på fagra ord och visor

jag går min väg

och vänder inte åter

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-31 09:52



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Sorgligt, sannerligen väl gestaltat!!!
2016-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Ryser när jag läser!
Bra att du gick.
Önskar dig allt gott!
2016-03-31

  Solstrale VIP
Vilket mysterium,en spänd förväntan att det ändå för författarjaget skall gå bra... Att lyckan dig skall finna! Bra ordat!
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP