Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig – Börjans bo

mellan känt och okänt
i förnimmelsernas tidlösa rymd

döljes tystnadens skymda
gömme
på framtidens osedda
baksida




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-31 18:38



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
denna var fin..
2016-04-02

  Ingrid Trolle
En berörande dikt
som ger så många
tankar och infallsvinklar
att man gärna läser den
många gånger.
Bokmärker
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same