Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tekst.


Bare noen få ord



Jeg har en drøm
-

- og en halv
tåre,

- et helt stykke
kaos.


En subtil
drivkraft
fra noens
ord, stiger
opp av tåken
-
Jeg kjenner på en
uro,
men også en glede
- for første gang
på ganske lenge.


Det var møtet med
et annet menneske
som viste en genuinitet
som viste omtanke og
nestekjærlighet
-
- det var på et kontor
en setting der jeg aldri
hadde forventet noe
annet - enn en slags
klinisk åpenbaring
og et stykke papir
en underskrift og
et - hadet bra.


Men jeg fikk så mye mer
enn et svar,

- jeg fikk et blikk som
sa alt, - jeg fikk et stykke
god gammeldags omtanke
fra en ukjent person -
så jeg tok det med meg
og gikk ut på gaten,

- tok med meg omtanken
- tok med meg ordene
-

Tørker en halv tåre
som renner nedover mitt
kinn - tar fatt på drømmen
steg for steg,

- tenk at, nestekjærlighet
og noen få ord,
kan gjøre så mye,

- drivkraften i meg blir sterkere

- bare noen få ord,

- viten om att det finnes
folk som bryr seg.



Det tar jeg med meg
i møte med våren
i møte med meg selv
og i møte med andre
-
-
bare noen få ord
-





- de kan bety så mye...






Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 324 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-01 05:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K