Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför och varför inte



varför hackar jag inte löken med en kam
så varje bit blir den andra lik

varför viker jag inte mina strumpor
eller någon klädpersedel öht

varför bäddar jag inte sängen

varför har jag ingen tvättmaskin

varför duschar jag bara en gång i veckan

och varför luktar jag ändå inte illa

varför prenumererar jag inte på nån tidning

varför tittar jag inte på teve-eländet längre

varför är jag inte som andra

hur skulle jag kunna vara det
och samtidigt vara jag

stolt över att kunna vara kåt
mitt upp i detta jävla helvete
av ingenting




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-01 06:36



Bookmark and Share


  Niliboy
Vad skulle man säga hos dig!? Jo prisa frälsaren för han skänker trygghet å liv! Ha det gott Gunnar!
2016-04-11

  Solstrale VIP
Du har en speciell liten humoristisk tvist på denna,, blir litebubblig, tänker också att du är skitbra på att författa!
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP